Banjalučki doktori vode brigu o golmanu Željezničara
Erić se nakon povrede zaputio u Banja Luku, gdje se kod poznatih stručnjaka oporavlja od povrede

Jakovljević i Ćebić poznati i priznati stručnjaci u regiji

Banjalučki doktori vode brigu o golmanu Željezničara

D. Kurbegović

Golman Željezničara Filip Erić nije bio u kombinaciji za meč prošlog kola protiv Tuzla Citya. Prvi čuvar mreže neće biti u kombinaciji ni za sutrašnji Kup protiv iste ekipe.

Erić se nakon derbija protiv Sarajeva uz saglasnost Željezničara uputio u Banja Luku, gdje se nalazi već šest dana u klinici. Golman ekipe s Grbavice u derbiju je obnovio misićnu povredu (ruptura kvadricepsa), a oporavak nakon ove povrede je otprilike za tri sedmice. Tako će Erić sigurno propustiti još nekoliko utakmica svoje ekipe.

Ipak, golman Željezničara mogao bi i ranije na teren jer o njemu svakodnevno brigu vode dvojica vrhunskih stručnjaka u ortopedskoj sportskog ambulanti u Banja Luci. Riječ je o doktoru Aleksandru Jakovljeviću i fizioterapeutu Siniši Ćebiću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovi stručnjaci su postali poznati u regionu, a nema igrača iz Premijer lige koji nije posjetio ovu sportsku ambulantu.

Filip Erić je sigurno važan kotačić u ekipi trenera Amara Osima, tako da se navijači Željezničara nadaju skorom povratku ovog čuvara mreže.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
A nisu dobri strucnjacima u Borcu.....i treneru Maksimovicu.....nazovimo ga tako...
7 0
Sarbit2019
Spremaju ga za FK Želježnicar Banja Luka
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi