Bar u Riju: Besplatno piće svaki put kad Neymar padne

Da li će bankrotirati?

Bar u Riju: Besplatno piće svaki put kad Neymar padne

Endin Čaušević

Reprezentacija Brazila sutra igra protiv Srbije utakmicu trećeg kola grupne faze Svjetskog prvenstva.

Brazilu je potrebna pobjeda kako bi osigurao prvo mjesto u grupi, ali ih i remi vodi u osminu finala. S druge strane, Srbiji odgovara samo pobjeda protiv Karioka kako bi i dalje ostali učesnici Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Pred sutrašnju utakmicu jedan bar u Rio de Janeiru je pokrenuo zanimljivu akciju. Naime, Bar Sir Walter Pub je odlučio da će svi gosti imati besplatno piće svaki put kada Neymar bude simulirao prekršaj i završio na travnjaku.

Znajući kako Neymar igra na ovom Svjetskom prvenstvu ne bi bilo čudo da vlasnici ovog bara na kraju bankrotiraju. Ipak, oni se svi nadaju da će Brazil pobijediti i plasirati se dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi