Tite potvrdio loše vijesti: Povrijeđen je i neće igrati protiv Srbije

Douglas Costa van pogona

Tite potvrdio loše vijesti: Povrijeđen je i neće igrati protiv Srbije

Endin Čaušević

Reprezentacija Brazila u srijedu naveče igra odlučujući meč grupne faze protiv selekcije Srbije. 

Brazilcima je dovoljan i bod u okršaju protiv Srbije da osiguraju plasman u osminu finala, ali je jasno da će ići na pobjedu kako bi na kraju završili na prvom mjestu u Grupi E. Pred duel sa Srbijom selektor Karioka, Tite, dobio je veoma loše vijesti.

Naime, prema pisanju brazilskih medija povredu na današnjem treningu zadobio je Douglas Costa zbog čega će propustiti meč protiv Orlova. Ipak, to nije sve jer se navodi da se radi o nešto ozbiljnijoj povredi zbog koje bi Costa mogao propustiti ostatak Mundijala.

Tite je potvrdio da Douglas Costa neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Srbije i sigurno je da udarac za njegov tim. Međutim, poručio je da treba sačekati rezultate testova kako bi se utvrdilo koliko će trajati oporavak Douglasa Coste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi