U baražu eliminisali bugojansku Iskru

FK Gornji Rahić novi član Prve lige FBiH

3

Komentari (3)

Gari Garinča
Dok god Bugojno ima ovakvog načelnika bugojanci mogu samo sanjati viši rang. Zato ljubitelji nogometa iduće godine kaznite ga i glasajte za nekog ko ce Iskru vratiti u visi rang.
FreshCat9
na primjeru ove vijesti se vidi sta znaci s jedne strane 'placeno novinaratvo' a sa druge 'interes javnosti'. celik i rahic clanovi 1. lige fbih. o celiku hvalospjevi (razumljivo; klib s tradicijom u bivsoj drzavi, navijaci, infrastruktura...) o rahicu 4 recwnice. eto, to je slika danasnjeg ne samo novinarstva nego i karaktera fudbala. trebali ste brate i rahic ispratiti, barem.upola...
durgutajdin
Konačno Brčanski klub u prvoj FBIH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti