Barbarez nakon ispadanja Srbije odgovorio Krstajiću: Ko će sada u Hag?

Nekadašnji kapiten reprezentacije BiH

Barbarez nakon ispadanja Srbije odgovorio Krstajiću: Ko će sada u Hag?

Reprezentacija Srbije večeras je eliminisana sa Mundijala nakon što je poražena od Brazila sa 2:0 u posljednjem kolu grupne faze.

Što se tiče ovogodišnjeg nastupa Srbije u Rusiji, treba reći da je on protekao uz mnogo kontroverzi, a posebno se to odnosi na susret protiv Švicarske.

Tada se, zbog navodnih sudijskih nepravdi, na Instagramu oglasio selektor Srbije Mladen Krstajić, koji je između ostalog poručio "Nekada prokleti Haag, a danas VAR".

Sve to je očito mudro prešutio nekadašnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez koji se, nakon večerašnjeg ispadanja Srbije, odlučio oglasiti na Twitteru. On je samo kratko poručio, očito Krstajiću: "Ko će sada u Hag?", upitao je nekadašnji kapiten bh. tima.

Podsjetimo, njih dvojica su između ostalog bili akteri utakmica između BiH i Srbije u kvalifikacijama za SP 2006. godine kada smo svjedočili nemilim scenama na Marakani, a tom prilikom je Barbarez, kao kapiten, tražio od sudije da prekine meč, što ovaj nije uradio. Zanimljivo, kapiten Srbije tada je bio upravo Krstajić.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Benjamingst
Kralj nas
81 6
Plavi orkestar
Barba je uvijek bio prvo covjek a onda sve drugo.Meni najdrazi igrac koji je ikada nosio dres naše reprezentacije.
55 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi