10

Komentari (10)

zevs
Ako postane selektor i izgubi dva meča zaredom biće ovdje " ko ga dovede i slično" i naravno psovanje i vrijeđanje dotičnog, a sada idu pohvale i podrška ko i svakom do sadašnjem selektoru.
tbra
Bolje i postaviti Barbareza na mjesto selektora, mozda i ubodemo. Sta je to Kodro bolji od njega i ostali kandidati? Da postoji neki strucnjak koji je dokazan ok, ali bolje i Barbarez nego neki polutreneri kao dosad sto su bili.
Ko_je_babo
Barbarez je babo
Koljicfan
Covjek se obratio navijacima i jos kaze da moze pomoci ovoj repr. Znaci nema boljeg dosad. Svaka cast Sergej Barbarez!!
Comandini
MC Barba selektor & DJ Mladen Solomuuun first asisstant. Directly from Hambuuuurg Germanyyyy. Music powerrrr...ohhhh yeaaah
douglasssy
Hajde vidjet cemo. Ja ti vjerujem, a vjerovatno i 90 % ljudi koji znaju kako si igrao fudbal za reprezentaciju. Ali nuzni ne znaci da ces biti dobar trener, ali najmanje nam treba trener. Potreban je neko ko ce njima ****ti mater gore, da te puste da radis kako ti mislis, pa makar bila samo tvoja greska.
K79
Upravo to Lalatovic kaže neki dan ne treba Dzeku i Pjanić ucit kako se šuta lopta nego ih treba znati motivisat tu moraš biti više psiholog nego trener takav je moderni fudbal svi danas znaju sutat i driblat , Barbarez sigurno može donjet pizitivnu energiju u ostalo tako se i Safet kvalifikovo imo je igrače zeljne uspjeha i jednostavno ih pustio da igraju lopte !
tbra
Ako ce biti trener neko tipa Meho Kodro, Robert Prosinecki, Mehmed Bazdarevic neka postave Barbareza nista nije losiji od tih polutrenera, a mozda je cak i bolji i dobro se snadje pa ubodemo trenera za dugorocni period.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.