Barbarić: Dolazak Galate je veliki događaj

Fudbaler Sarajeva pred meč na Koševu

Barbarić: Dolazak Galate je veliki događaj

Midhat Šljivak

Tomislav Barbarić sretan je zbog dolaska velikog Galatasaraya na Koševo.

Duel prvaka BiH i prvaka Turske igra se u subotu na Koševu, a Barbarić ističe kako je dolazak istanbulskog velikana veliki događaj za Sarajevo.

"Mnogo smo sretni što nam na Koševo dolazi ekipa poput Galatasaraya. Za nas to predstavlja jedan veliki događaj i utakmici pristupamo maksimalno ozbiljno. Igramo protiv ekipe koja je izuzetno kvalitetna, stalni učesnik evropskih takmičenja i osvajač duple krune u Turskoj. Bit će zanimljivo, dat ćemo sve od sebe da im pružimo dobar otpor, a pozivam svakako naše navijače i simpatizere da nas podrže, da budu uz nas, te da uživamo u subotu na tom fudbalskom spektaklu", rekao je Barbarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel Galatasaraya i Sarajeva igra se u subotu od 18 i 30 na stadionu Koševo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.