Barbarić: U Istri čekaju ozbiljni protivnici

Trener Zrinjskog

Barbarić: U Istri čekaju ozbiljni protivnici

M. Maksimović

Ekspedicija Zrinjskog zaputila se jučer iz Mostara ka Medulinu gdje će biti obaveljena preposljednja faza priprema za proljetni dio sezone u Premijer ligi. 

Plemići će u Istri za protivnike imati Mladost iz Lučana unpetak, češki Hradec Kralove u nedjelju i u utorak 7. februara slovenski Koper.

“Svi protivnici su ozbiljni i kvalitetni, mjerodavni za razliku od Neretve koju smo pobijedili bez problema. Svaka utakmica je važna, pa i ako je prirpemna. Nijedan protivnik se ne smije podcijeniti, svakoga treba pobijediti”, rekao je trener Ivica Barbarić.

Zrinjski su tokom pauze napustili Anto Radeljić, Danijel Stojanović, Benjamin Čolić, Matej Sivrić, dok Kouadio i Žeravica na proljeće također neće biti u kadru. Tonći Kukoč, Zvonimir Blaić, Nermin Jamak, Rijad Kobiljar, Kenan Pirić i iskusni Saša Kajkut pojačanja su koja su stigla Pod Bijeli brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Barbarić je potvrdio da su fudbaleri Zrinjskog uvijek zanimljivi inostranim klubovima, ne isključujući mogućnost da neko iz postojećeg kadra ode. U tom slučaju, uslijedila bi nova pojačanja u timu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi