Barca i Atletico dogovorili transfer Griezmanna?

Španski mediji otkrili

Barca i Atletico dogovorili transfer Griezmanna?

E. Čaušević

Francuski fudbaler Antoine Griezmann će prema svemu sudeći napustiti redove Atletico Madrida.

Griezmann je prošlog ljeta bio na meti mnogih klubova, ali je odlučio ostati u Atleticu jer španski klub zbog suspenzije nije mogao dovoditi nove igrače. Ipak, suspenzija ističe početkom 2018. godine, a španski mediji špekulišu da bi Griezmann već u januaru mogao promijeniti sredinu.

Iako je veliki interes za njega pokazao Manchester United nedavno se pojavila priča da francuskog napadača želi i Barcelona. Katalonski klub želi već u narednom prelaznom roku da dovede Griezmanna, a navodno je ovaj transfer već dogovoren.

Kako prenosi Mundo Deportivo, Barcelona i Atletico Madrid su uspjeli da sklope dogovor oko ovog transfera. Navodno, Griezmann bi s Barcom trebao potpisati petogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao 20 miliona eura godišnje. Ipak, još uvijek treba sačekati da se oglase klubovi povodom ovih špekulacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti