Džeko i Kolarov nasmijali cijeli svijet, ali nisu jedini
Foto: Screenshot

Griezmannu je to stalna praksa

Džeko i Kolarov nasmijali cijeli svijet, ali nisu jedini

E. Čaušević

Zanimljiva situacija desila se prije početka utakmice između Fiorentine i Rome koja je odigrana u nedjelju u okviru 12. kola Serije A.

Naime, pred početak utakmice običaj je da ekipa napravi zajedničku fotografiju, ali to ovaj put nije uspjeli igračima Rome. Kapiten Alessandro Florenzi je kasnio na slikanje, a njegov dolazak napravio je još veću pometnju. To je najviše zasmetalo Kolarovu koji je ustao i udaljio se, a Edin Džeko je nakon toga kritikovao svoje saigrače.

Međutim, dvojac Rome nije jedini koji je ovako reagovao kada su u pitanju zajedničke fotografije. Naime, u više navrata ovakvu scenu zna napraviti Antoine Griezmann i još uvijek nije poznato zbog čega. Napadač Atletico Madrida jednostavno odlučio da prekine sve to, te krene prema centru igrališta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi