Barca i Manchester United kvare Evertonu posao oko talentiranog desnog beka?
Foto: EPA

Max Aarons meta velikana

Barca i Manchester United kvare Evertonu posao oko talentiranog desnog beka?

U Evertonu već neko vrijeme nema problema s novcem. I to ozbiljnim.

Nije ni čudo kada se tim s Goodisona ravnopravno uhvati u koštac s puno većim imenima oko transfera pojedinih igrača a nerijetko takvu bitku i dobije.

Takav ishod bi mogao biti oko priče o sjajnom mladom desnom beku Norwicha Maxu Aaronsu. Everton je odavno u notesima svojih skauta pronašao podatke o ovom nogometašu i najozbiljnija su opcija za kupovinu ovog mladog engleskog reprezentativca. No u priču oko Aaronsa ubacili su se i Barcelona te sveprisutni Manchester United a u Norwichu zadovoljno trljaju ruke jer su svjesni da što više interesanata bude, bit će plaćena i veća cijena za Aaronsa.

Norwich je već prošlog mjeseca navodno odbio ponudu Katalonaca za svog najskupocjenijeg igrača. Šuška se da je Ancelotti voljan platiti 35 miliona funti za ovog beka, a nedavno se doznalo da Aaronsa prati i Roma. U Norwichu su već svjesni da će ostati bez ovog 20-godišnjaka, ali naravno, gledat će da financijski prođu što bolje.

Top Komentari

ArmiNN
Moze ime jednog igraca,a da Utd nije zainteresiran
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi