Barca i Real vode rat za Pjanića
Foto: EPA

Stižu ponude španskih velikana

Barca i Real vode rat za Pjanića

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić mogao bi napustiti ekipu Rome u januarskom prelaznom roku.

Kako navodi španska Marca, velikani evropskog fudbala Barcelona i Real Madrid, poslaće ponude za veznjaka reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Navodno, oba tima su zainteresovana za dovođenje bh. veznjaka ovog januara, te će poslati Romi službene ponude za i ove sezone fantastičnog Pjanića.

Vučica bi mogla dobro naplatiti eventualni transfer najboljeg igrača tima ove sezone. Rimski tim za njegove usluge traži 40 miliona eura, što je cifra koju oba španska velikana mogu lagano platiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić ove sezone igra odlično. Odigrao je ukupno 21 meč za tim s Olimpica, a postigao je devet pogodaka uz šest asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.