Barca i Schalke postigli dogovor, Todibo stigao na ljekarske preglede

Posudba do kraja sezone

Barca i Schalke postigli dogovor, Todibo stigao na ljekarske preglede

E. Čaušević

Jean-Clair Todibo bio je na korak od prelaska u Milan, ali je odlučio da odbije ovu ponudu i ostane u Barceloni.

Barcelona i Milan su dogovorili posudbu mladog francuskog defanzivca, ali je na kraju on odbio odlazak na San Siro. Todibo je želio ostati u Barceloni, ali čini se da to nije moguće.

Naime, španski mediji objavili su jutros da je Todibo doputovao u Dusseldorf gdje će obaviti ljekarske preglede i pridružiti se pripremama ekipe Schalkea.

Bild je potvrdio da su Barca i Schalke postigli dogovor i da će Todibo do kraja sezone igrati za ovaj njemački klub. Schalke je pristao na opciju da neće moći otkupiti njegov ugovor i da će se Todibo vratiti na Camp Nou na ljeto.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pored Schalkea interes za ovog defanzivca još su pokazali Manchester United i Bayer Leverkusen.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Salju momka na posudbu kao da su toliko dobro popunjeni u odbrani, kakav god da je ne moze biti gori od postojecih koji igraju.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi