Barca i Sevilla imaju 'mali' prijedlog za finale Kupa

Žele raniji termin utakmice

Barca i Sevilla imaju 'mali' prijedlog za finale Kupa

Edmir Škorić
Teme:

Iz španskih klubova Barcelone i Seville zatražili su od Španskog nogometnog saveza da pomjere odigravanje finalne utakmice Kupa.

Finale Kupa kralja na programu je 22. maja u Madridu s početkom u 20:30 sati, no iz Barce i Seville traže da se početak finala pomjeri na nekoliko sati ranije.

Naime, utakmica se igra u nedjelju, pa mnogi navijači iz Barcelone i Seville bi tek ujutro u ponedjeljak doputovali nazad, a ponedjeljak je jasno radni dan i to bi stvorilo probleme i za jedne i za druge.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iz Španskog nogometnog saveza nisu se oglasili iako su nekoliko puta o ovome obaviješteni od strane Katalonaca i Andalužana, pa se još ne zna tačno vrijeme finalnog meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi