Barca nudila dva igrača i novac za Lautara, Inter odbio

Barca nudila dva igrača i novac za Lautara, Inter odbio

E. Škorić

Barcelona je imala plan da uz pomoć dvojice igrača lakše dođe do potpisa Lautara Martineza, no Inter želi isključivo novac.

Argentinski reprezentativac na listi je želja Barcelone, koja želi naći "novog Luisa Suareza" i smatra da bi upravo Lautaro mogao biti taj.

No, problem leži u činjenici da Inter ne želi olako da se odrekne napadača i, ako to već i mora učiniti, onda želi da dobije isključivo novac, te ne pristaje na razmjene.

Kako javljaju mediji u Španiji, Katalonci su bili spremni da ponude Nelsona Semeda i Juniora Firpa kao dio dogovora za Argentinca, koji je već neko vrijeme na meti Real Madrida i Barcelone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter, ipak, nema namjeru da dogovara išta osim da 22-godišnjaka proda za 111 miliona eura, što je danas, naročito u vrijeme pandemije koronavirusa, previše i za giganta kao što je Barcelona.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi