Barca pravi problem Interu zbog Rafinhe

Ne žele smanjiti cijenu

Barca pravi problem Interu zbog Rafinhe

E. Čaušević, foto: EPA

Čelnici Intera priznali su da pregovaraju s Barcelonom oko Rafinhe, ali da su frustrirani jer katalonski klub ne želi da smanji cijenu za ovog fudbalera.

Rafinha je već više od pola godine van terena zbog povrede i još uvijek nije poznato kada će se vratiti na teren. Ernesto Valverde je poručio brazilskom igraču da može tražiti novi klub od početka ove godine jer se ne nalazi u njegovim planovima.

Interes za Rafinhu pokazalo je nekoliko španskih klubova, a prednjači Celta iz Viga iz koje je ovaj igrač stigao u Barcu. No, u posljednje vrijeme Rafinha se najviše povezuje s prelaskom u Inter koji ne krije da želi u svojim redovima Brazilca.

Inter bi Rafinhu doveo na posudbu do kraja sezone nakon čega bi otkupili njegov ugovor, jer u januaru ovaj klub ne može kupiti nova pojačanja zbog suspenzije. Inter je spreman platiti oko 20 miliona eura za Rafinhu, no problem im pravi Barca koja ne želi smanjiti cijenu od 30 miliona eura za ovog igrača.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi