Teško pitanje za Chivua, ali lagan odgovor: Džeko ili Icardi?
Novinar II Messaggera nije mnogo štedio Chivua i postavio mu je veoma nezgodno pitanje

Rumun je igrao i za Romu i za Inter

Teško pitanje za Chivua, ali lagan odgovor: Džeko ili Icardi?

Nekadašnji fudbaler Rome i Intera Christian Chivu govorio je za II Messaggero o predstojećoj utakmici ova dva tima u Seriji A. 

Inter i Roma se nalaze u veoma lošim formama i što se tiče Scudetta, ta trka je za njih završena. Jedan od onih koji odlično poznaju ove dvije ekipe je Chivu jer je većinu karijere proveo braneći njihove boje.

Salvatore Riggio (novinar II Messaggera) nije štedio rumunskog fudbalera kada su u pitanju teška pitanja, a jedno takvo je bilo: Ko je bolji - Džeko ili Icardi?
Chivu je diplomatski odgovorio, pa možemo slobodno reći da je to bio prilično lagan odgovor za njega.

"Njih dvojica imaju jednu zajedničku stvar: Postižu golove. Brojevi su na njihovim stranama", kratko je prokomentarisao nekadašnji lijevi bek pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Roma me je mnogo impresionirala ove sezone. Bez obzira na mnoge promjene i prodaju Salaha, ka i dolazak Di Francesca, Roma je pokazala da je spremna za velike izazove. U Ligi prvaka je završila prva u grupi sa Atletico Madridom i Chelseajem. Normalno je da su sada i Inter i Roma u maloj rezultatskoj krizti. Usponi i padovi se uvijek dešavaju u fudbalu", rekao je Chivu.

Podsjetimo, rumunski fudbaler je za Romu igrao od 2003. do 2007. godine, da bi kasnije prešao u Inter gdje se zadržao od 2007. do 2014. godine kada je i završio karijeru.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti