4

Komentari (4)

Manijakcolonia
Ma realno, Messiju ne pada na pamet da igra dzaba, spreman je vjerovatno bio i za manje pare da dodje u Barcelonu ali opet nece za klikere sto i jest ispravno.
Mostarac94
koja priča jbte, nisu se mogli ispunit uslovi ahhahaha, ono odes u Bingo i kažeš hoću platu 3000 neto i samo da radim na odjelu za kafe, i onda kažeš nije do mene Bingo nije mogao ispunit uslove
Madridista
Jao, jao, jao. Kakve predstave za naivne navijačice katalonske sirotinje.... Je li moguće da neko vjeruje da se mali htio vratiti među ove fukare?
faris1982
I ti si haman neki balavac što previše pametuje, to iz iskustva znam.Ustat pa reć Leo Messi, malo poštovanja prema "Madridskom zločincu".
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.