7

Komentari (7)

King_Kenny
...nisu ovo kaNtalonci nikad vidjeli,oni su navikli na svojih 90 hiljada mongoloida koji se ne cuju,osim kad treba izvizdati nekog svog igraca...
BogatiDijasporac
@King_Kenny Bravo krezubi, ponovo si dokazao da i idiot moze biti kreten.
Chico
Kako vas bolan nije stid napisati.da su delije onim sramotnim parolama odusevile sviju osim Amerikanaca ? Nisu odusevili nikog normalnog, a ako je novinar portala odusevljen, nek to zadrzi za sebe.
B00snjakBaa
@Chico Nije stvar da li su oduševili nekoga ili ne, već sama poruka.. Ljudi su samo naveli agresije Amerike sa tačnim godinama kad su nastale, što je javna tajna i može se lako provjeriti, šta je tu sramotno? Zar onda nije sramotno i da se Rusija proziva kao agresor na Ukrajinu? Malo licemjerno zar ne?
Chico
@B00snjakBaa jeste stvar da li su odusevili, jer to pise u naslovu. Malo si pglu da to svaris. To na parolama je polistinitno, al niko ne prica o tome.
B00snjakBaa
@Chico Ako u naslovu najmongoloidnijeg sajta piše da si ti retard, da li to znači da si ti zaista retard? Nemojte mi samo vi ultra hardkor šovinisti pričati o gluposti, dobiću proliv.. Pa provjeri to sa parola, svaku godinu i svako mjesto koje piše, izuzev Republike Srpske (ali i to moraš skontati da je normalno da su Delije stavile RS umjesti BiH, zbog tih "bratsko-srpskih" odnosa). Pa onda ti pričaj o tome, ti znaš šta je poluistinito a šta ne, oličenje ljudskog intelekta, šteta samo što si Bošnjo..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.