Barcelona bez Messija i Neymara u Sjedinjene Američke Države
Foto: EPA

Barcelona bez Messija i Neymara u Sjedinjene Američke Države

Adnan Beganović

Aktuelni španski prvak Barcelone odradit će turneju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Barcelona će u Sjedinjenim Američkim Državama između ostalog snage odmjeriti sa Los Angeles Galaxyjem i Manchester Unitedom, no ovim ekipama Luis Enrique neće suprostaviti najbolji tim.

Naime, na turneju u Sjedinjene Američke Države neće putovati dva najbolja igrača španskog i evropskog prvaka, Lionel Messi i Neymar.

Pored pomenutog dvojca u Sjedinjene Američke Države neće putovati Claudio Bravo, Javier Mascherano i Dani Alves, igrači koji su branili boje svojih reprezentacija na Copa Americi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane za sve ljubitelje fudbala i navijače koji misle gledati Barcelonine utakmmice u SAD-u ima i lijepih vijesti, odnosno urugvajski reprezentativac Luis Suarez će putovati na turneju pošto je propustio kontinentalno takmičenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije