Barcelona bez Ter Stegena u Superkupu, Neto prvi golman

Problemi za Katalonce

Barcelona bez Ter Stegena u Superkupu, Neto prvi golman

Barcelona će biti lišena usluga golmana Marc-Andre ter Stegena u susretu Supercupa protiv Atletico Madrida. 

Njemački golman ostao je u Barceloni i nije otputovao s ostatkom ekipe u Saudijsku Arabiju jer ima problema sa povredom koljena.

Podsjetimo, on je zbog te povrede propustio i utakmicu u La Ligi protiv Espanyola koja je na kraju završena 2:2.

Barcelona i Atletico polufinalni meč Supercupa igraju prekosutra navečer u Jeddahu, a bolji iz tog susreta u finalu će igrati protiv pobjednika meča Real Madrid - Valencia. Taj susret na rasporedu je sutra.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, prvi golman Barce nakon povrede Ter-Stegena trebao bi biti Neto, dok će mu zamjena biti Inaki Pena koji inače nastupa za B tim Barcelone. Također, član ekipe je i mladi golman Arnau Tenas.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi