Griezmann promijenio svoje mišljenje oko Neymara

Spreman za borbu

Griezmann promijenio svoje mišljenje oko Neymara

E. Čaušević

Antoine Griezmann prošlog ljeta je stigao u Barcelonu iz Atletico Madrida, ali se još uvijek nije najbolje uklopio u igru katalonskog kluba.

Griezmann je bljesnuo nekoliko puta ove sezone, no navijači Barcelone od njega traže dosta bolje igre. Katalonci su ljetos Griezmanna uspjeli dovesti za 120 miliona eura iako su mnogi poručili da je možda bilo bolje da su taj novac uložili u povratak Neymara.

Barcelona je cijelo ljeto radila na tome da Neymara vrati u klub, ali na kraju nisu uspjeli postići dogovor s PSG-om. Ipak, već sada je jasno da će Katalonci i na kraju ove sezone krenuti po Neymara koji je jasno pokazao želju da se vrati na Camp Nou.

Novac ne bi trebao biti problem za čelnike Barce koji planiraju napraviti čistku u ekipi, a prvi koji će biti na transfer listi je Ousmane Dembele koji je sve razočarao svojim igrama od dolaska iz Borussije Dortmund za vrtoglavih 140 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji su objavili da Griezmann nije ljetos bio presretan što Barca želi vratiti Neymara jer bi time bilo ugroženo njegovo mjesto u početnoj postavi.

No, kako prenosi Mundo Deportivo on je sada poručio da nema ništa protiv povratka Brazilca, te da vjeruje da bi s njim imao jako dobar odnos. Griezmann također nema namjeru da napusti Barcu ako dođe Neymar i poručio je da je spreman da se bori za svoje mjesto u timu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi