Barcelona danas potpisuje ugovor s Brazilcem i odmah ga šalje na posudbu?

Uskoro stiže u Španiju

Barcelona danas potpisuje ugovor s Brazilcem i odmah ga šalje na posudbu?

Prije 15-ak dana su se pojavile informacije da je Barcelona dogovorila transfer brazilskog veznjaka Matheusa Fernandesa.

Ovaj 21-godišnjak možda nije pojačanje kakvom se nadaju navijači Barcelone, dokazani igrač odmah spreman pomoći prvoj ekipi.

Ipak, mogao bi bi u budućnosti razviti svoj talent i postati veoma važan za Barcelonu.

Brazilski mediji pišu da će Matheus Fernandes danas konačno i potpisati ugovor sa Barcelonom, te da će njegov Palmeiras od transfera zaraditi sedam miliona eura (prije se pominjala cifra od 11 miliona eura).

Navodno će Matheus Fernandes uskoro stići u Španiju i proći ljekarske preglede, a nakon ozvaničenja saradnje sa Barcelonom odmah će biti posuđen Real Valladolidu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, nedavno su se pojavile špekulacije da će Fernandes nakon potpisivanja ugovora biti "smješten" u B tim Barcelone, ali su Katalonci u međuvremenu očigledno promijenili plan.

Matheus Fernandes je ponikao u omladinskom pogonu Botafoga, dok je u Palmeiras stigao u januaru 2019. godine za oko četiri miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi