Pjanić objavio scene Barcinog derneka u busu: Ples, muzika, alkohol...

Nakon osvojenog Kupa Kralja

Pjanić objavio scene Barcinog derneka u busu: Ples, muzika, alkohol...

Admin Čaušević

Iako je doživio možda i najveće poniženje u karijeri Miralem Pjanić je to sve podnio dostojanstveno i pokazao visok nivo profesionalosti.

Pjanić nije dobio ni minut u finalu Kupa Kralja, tačnije nije bio ni na klupi. Ronald Koeman ga je poveo u Sevillu, a kada je došlo vrijeme za utakmicu bh. veznjaka uopšte nije bilo u rosteru.

Međutim, nakon visoke pobjede od 4:0 bh. reprezentativac je bio među najsretnijim igračima Barcelone. Vjerovatno zato što mu je to bio prvi trofej od dolaska.

Za razliku od ranijih sezone slaviti trofej nije bilo moguće na ulicama, neće biti ni organizovanog dočeka u prijestolnici Katalonije, ali to nije spriječilo igrače Barce da luduju u autobusu.

[streamable]https://streamable.com/bvvpko[/streamable]

Kako to obično biva u moderno doba ono što nije snimljeno kao da se i nije desilo, pa su prvotimci Barcelone na društvenim mrežama objavili kratke video zapise derneka.

Dio ludnice objavio je i Pjanić. Na videu se može vidjeti da je u busu bio pravi lom te da praktično nije bilo igrača Barcelone koji je mirovao.

Osim muzike i plesa pojedini igrači su konzumirali i alkohol. U tome je prednjačio Jordi Alba koji je nekako djelovao kao najraspoloženiji.

Inače, što se tiče Pjanića dres Barcelone na nekoj od utakmica nije obukao još od 10. marta i utakmice na Parku prinčeva u Ligi prvaka.

Bh. reprezetnativac, koji trenutno ima 28 nastupa (većina su došli s ulaska sa klupe op.a.), do sada vjerovato nikada nije bio mjesec i pol bez utakmice, a da je bio potpuno spreman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Jedini spas za Pjanica je Xavi .
4 0
Skopidoo
Rece jednom jedan navijac barce "ovaj kup je kao osvajanje lige prvaka"....vidi se da odavno nisu osvojili ligu prvaka
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi