Barcelona do kraja sedmice dovodi napadača
Enresto Valverde ima svog kandidata, vidjet ćemo šta će na kraju odlučiti čelnici Barcelone, ali za koji dan će se znati ime novog člana katalonskog diva

Na meti nekoliko igrača

Barcelona do kraja sedmice dovodi napadača

Edmir Škorić

Barcelona želi da do kraja sedmice potpiše napadača, a za sada je nekoliko kandidata.

Katalonci za sada imaju samo Luisa Suareza na poziciji centralnog napadača i trener Ernesto Valverde zatražio je od čelnika kluba da mu dovedu još jednog igrača takvog profila.

Čelnici Barcelone navodno žele Alvara Moratu, koji bi napustio Chelsea ukoliko Plavci riješe dovođenje Gonzala Higuaina iz Milana, odnosno Juventusa, ali Španac je samo jedan od nekolicine napadača na listi Barcinih želja.

Na toj listi se Celtin napadač Iago Aspas, koji je dokazan na terenima La Lige, a spominje se i Olivier Giroud, koji je zamjena Morati u Chelseaju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I Fernando Llorente, rezervni napadač Tottenhama, nada se prelasku u Barcelonu, ali u Kataloniji bi ipak da se dovedu ili Aspas ili Morata.

Spominju se još neki igrači, ali prema pisanju španskih medija, u najužem izboru su upravo nabrojani Morata, Aspas, pa tek onda Giroud i Llorente.

Top Komentari

Keydura69
Kenan Kodro, jeftinija opcija od svih nabrojanih, pravi moderan napadač, dobar sa obje noge, dobar glavom, jak na zemlji, jak u zraku...u zadnje vrijeme ga ne ide, ali u pravom okruzenju i sa trenerom koji vjeruje u njega, ja vjerujem da bi mogao eksplodirati. PS: isto treba naglasiti da momak nosi Barsin DNK u sebi, Meho je ostavio veliki trag u Blaugrani!
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi