Barcelona dovodi pojačanje iz Francuske?
Foto: EPA

Sarr na meti Katalonaca

Barcelona dovodi pojačanje iz Francuske?

E. Čaušević
Teme:

U Barceloni se ovog ljeta očekuju velike promjene, a prva promjena u nizu je dolazak novog trenera Ernesta Valverdea.

Katalonski klub je odlučio da neće ponuditi novi ugovor Luisu Enriqueu, a umjesto njega na klupu ovog kluba stigao je Ernesto Valverde. Sada već bivši trener Athletic Bilbaa danas je stigao u Barcelonu, gdje se sastao sa čelnicima kluba kako bi razgovarali o pripremama za narednu sezonu.

Glavni cilj Barcelone je da ovog ljeta napravi remont ekipe. Nekoliko igrača će sigurno potražiti novi klub, a očekuje se da na Nou Camp dođe i nekoliko pojačanja. Valverde već ima listu želja igrača koje bi volio dovesti, a iznenađenje za mnoge je što se na njoj nalazi i defanzivac Nice, Malang Sarr.

Navodno, Barcelona želi dovesti ovog ljeta 18-godišnjeg igrača Nice koji je oduševio svojim igrama ove sezone. Sarr je odigrao 32 utakmice u ovoj sezoni, te je upisao jedan gol i asistenciju. Još uvijek nije poznato da li će Nica pustiti ovog mladog igrača i koliko je Barcelona spremna da plati za njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije