3

Komentari (3)

Husrefbeg22
Ovi dresovi svih klubova iz godine u godinu sve gori. Po mom misljenju klubovi ne trebaju mijenjati svoje klasicne dresove, kada su se osnovali.
Jasminn
@Husrefbeg22 super je ta ideja da se dresovi ne mjenjaju, ali to se ne radi eto nako jer je nekom dosadno. To se radi zbog prodaje dresova. Jer svako djete prvo sto ce pozeliti je novi dres Messija. Pa onda klub kao Barcelona koji je brend u cijelom svijetu proda milion dresova samo Messija, samo zato sto je nova kolekcija izasla. A gdje su drugi igraci. Svijet je pun razmatrane i bogate djece, pa i starijih ljudi
bk123
P e d e r l u k na sve strane
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.