Barcelona predstavila nove dresove, navijači iznenađeni
FOTO: EPA

Gostujuća garnitura

Barcelona predstavila nove dresove, navijači iznenađeni

Haris Zilić

Barcelona je iznenadila svoje navijače u pripremama za novu sezonu.

U pitanju je gostujuća garnitura dresova koje će Katalonci nositi naredne sezone, a inspirsana je dresovima koje nose fudbalerke Barcelone.

Ovim potezom u Barceloni žele da daju na značaju i ženskom fudbalu, tačnije da dokažu da i fudbalerke imaju sličnu ulogu kao fudbaleri u ovom klubu.

Dres je u rozim nijansama, a i grb je u kombinaciji roze i crvene boje.

Pomenuti dres bi trebao zamijeniti žuti dres Barcelone kojji je u posljednje vrijeme naišao na neagitvne reakcije navijača, a pitanje je kako će reagovati na dres u rozim nijansama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prva garnitura Barcelone bit će tradicionalna crveno-plava, o čega katalonski gigant ne odstupa tokom svoje historije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
P e d e r l u k na sve strane
6 1
Husrefbeg22
Ovi dresovi svih klubova iz godine u godinu sve gori. Po mom misljenju klubovi ne trebaju mijenjati svoje klasicne dresove, kada su se osnovali.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi