Ni igračima Barcelone nije bilo jasno šta se desilo: Bizaran autogol igrača Getafea

Domaći vode sa 3:1

Ni igračima Barcelone nije bilo jasno šta se desilo: Bizaran autogol igrača Getafea

Endin Čaušević

Barcelona i Getafe igraju trenutno utakmicu 31. kola španske La Lige.

Barcelona je odlično otvorila večerašnju utakmicu i u osmoj minuti uspjela je da povede sa 1:0 kada je sjajan gol postigao Lionel Messi.

Međutim, samo četiri minute kasnije Getafe je poravnao na 1:1. Angel je šutirao, a lopta na putu do mreže pogađa Lengleta i vara Ter Stegena.

Getafe se dobro držao nakon izjednačujućeg gola, dok je Barcelona većinom prijetila preko Messija.

Ipak, potom u 28. minuti utakmice šok za gostujući tim jer smo vidjeli nevjerovatan autogol.

Chakla se našao u centru pažnje jer je na bizaran način poslao loptu u svoju mrežu i uspio da prevari golmana Soriu koji je istrčao kako bi uhvatio loptu u ruke, ali njegov saigrač to nije najbolje shvatio.

Nevjerovatan autogol za vodstvo Barcelone od 2:1 pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Samo nekoliko minuta kasnije Barcelona je povela sa 3:1. U centru pažnje ponovo je bio Lionel Messi koji je prvo pogodio stativu, ali mu se lopta odbila i uspio je da postigne svoj drugi gol na ovoj utakmici.

Pogodak Messija pogledajte na OVOM linku.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi