Šok i beznađe na licima svih u Barceloni: Niko ne može da vjeruje kakav gol za pobjedu je poništen!

O ovome će se dugo pričati

Šok i beznađe na licima svih u Barceloni: Niko ne može da vjeruje kakav gol za pobjedu je poništen!

E. Ganibegović

Barcelona je večeras remizirala kod Granade. Sigurno neće biti zadovoljni gosti iz Katalonije, naročito nakon poništenog pogotka u sudijskoj nadoknadi vremena.

Na stadionu Nuevo Los Carmenes večeras su se u okviru 9. kola španske Primere sastali Granada i Barcelona. Na kraju je rezultat glasio 2:2.

Domaći tim poveo je već u prvoj minuti preko Zaragoze. Isti igrač je u 29. minuti duplirao prednost tima iz Andaluzije.

Gol nade za Barcelonu je u smiraj prvog poluvremena postigao Yamal, da bi stvari na početak u 86. minuti vratio Sergi Roberto.

Minut nakon toga je Zaragoza imao šansu za hat-trick i pogodio stativu gola Ter Stegena, a onda šok i nevjerica za goste u nadoknadi vremena.

Oglasi

Joao Felix je postigao gol glavom, ali je on poništen zbog ofsajda. Portugalac nije bio u ofsajdu, ali jeste Ferran Torres.

Po mišljenju sudaca, Torres je direktno uticao na igru i zbog toga je pogodak poništen. Mnogi ne dijele njihovo mišljenje i o ovom poništenom golu će se dugo pričati.

O čemu se ustvari radi pogledajte klikom OVDJE. Zaista diskutabilno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon ove utakmice Barcelona je treća s 21 bodom, tri manje od vodećeg Reala i bodom manje od Girone. Granada je pretposljednja sa šest bodova.

U desetom kolu, nakon reprezentativne pauze, Barcelone dočekuje Athletic Bilbao, dok će Granada u goste u Pamplonu kod Osasune.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

f0restinho
jbm li vam sve glupo offside cist Idioti sa portala i navijaci male barce
5 5
user1692778042
Neregularan gol, direktno utjecao na igru. Ne znam šta ima da ne vjeruju mogu se zahvaliti i pokriti dekom za priznati gola za 2-2 koji je neregularan po svim parametrima.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi