Barcelona i Betis dogovorili transfer za januar, čeka se još samo jedna stvar
Alena je na putu za Sevillu

Mladi igrač katalonskog tima bi konačno mogao imati veću minutažu

Barcelona i Betis dogovorili transfer za januar, čeka se još samo jedna stvar

S. Pašalić

Betis bi u zimskom prelaznom roku trebao dobiti pojačanje iz Barcelone.

Naime, španski Mundo Deportivo piše da su dva kluba praktično dogovorila transfer Carlesa Alene, ali da on ipak zavisi od jedne druge stvari.

Arturo Vidal je u par navrata u javnosti isticao da je nezadovoljan sa svojim stusom i da želi više igrati i biti važniji dio tima ili će u protivnom razmisliti o odlasku.

Čileanac ima ponudu Intera, a ukoliko je prihvati, Barcelona bi ipak mogla odustati od puštanja Alene u Betis.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mladi Španac je ove sezone upisao samo četiri nastupa za Barcelonu, a za njegove usluge je zainteresovano nekoliko klubova iz Španije, ali i Engleske.

Nedavno se pisalo da je dogovoren njegov odlazak u Getafe, ali Mundo Deportivo sada piše da bi on trebao na posudbu od šest mjeseci, a Betis će imati opciju da ga otkupi nakon toga, ali će i Barcelona imati opciju da ga vrati na Camp Nou.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi