Barcelona i dalje želi Pogbu

Mino Riaola otkrio ko želi francuskog igrača

Barcelona i dalje želi Pogbu

Endin Čaušević

Agent Paula Pogbe izjavio je prelazak francuskog fudbalera u Barcelonu još uvijek moguć, ali čelnici katalonske ekipe moraju platiti 100 miliona eura Juventusu.

Mini Raiola je dodao da interes Barcelone još uvijek postoji, ali da na ljeto nisu poslali zvanični ponudu zbog zabrane transfera do januara. Ipak, Riaola vjeruje da će Katalonci u skorije vrijeme krenuti po Pogbu.

„Znamo da Barca želi Pogbu, ali tu je još nekoliko klubova i svima su vrata otvorena za ponudu. Trenutno je fokusiran samo na igre u Juventusu, ali do kraja sezone sve je moguće“, rekao je agent Pogbe.

Pogba je na ljeto odlučio da još minimalno jednu sezonu provede u Juventusu, ali pored mnogih unosnih ponuda teško da će se to ponoviti i sljedećeg ljeta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.