Dybala: I dalje se možemo boriti za titulu
Foto:EPA

Dyabala ne vjeruje u sebe

Dybala: I dalje se možemo boriti za titulu

S. Bošković

Paul Dybala nije bio oduševljen svojom igrom u pobjedi Juventusa protiv Atalante rezultatom 2:0.

Argentincu je pripao težak zadatak da zamijeni Carlosa Teveza i čini se da počinje igrati sve bolje i bolje, pogotovo jer je danas bio odlučujući igrač Juventusa. 

"Nisam zadovoljan. Uspio sam postići gol, ali sam i promašio dosta prilika. Kritiziram samog sebe jer je to jedini način da se poboljšam", rekao je Dybala.

Na kraju je istekao da je Juventus jedna od ekipa koje se može boriti za titulu prvaka Italije, unatoč tome što je Stara Dama nakon devet odigranih tek 12. ekipa talijanskog prvenstva. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.