Belgijanac se vratio: Zidane o rijetko kome govori kao o Hazardu

Odlični ofanzivac opet u pogonu

Belgijanac se vratio: Zidane o rijetko kome govori kao o Hazardu

A. Čaušević

Eden Hazard je ljetos postao fudbaler Real Madrida nakon što je stigao iz Chelseaja za 100 miliona eura.

Prvih nekoliko mjeseci Hazardove avanture u Španiji nije išlo po planiranom jer nakon perioda adaptiranja uslijedila je nezgodna povreda stopala.

Odlični Belgijanac nije nastupo posljednja tri mjeseca, a određenu minutažu bi mogao dobiti protiv Celte jer se vratio u roster.

Zinedine Zidane je oduševljen povratkom 29-godišnjaka u tim. Rijetki su fudbaleri o kojim francuski stručnjak tako pohvalno govori kao i reprezentativcu Belgije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znamo šta ekipa dobija kada ima nekog poput Edena. Radi se o izuetnom igraču. Trenirao je i spreman je da igra. Radi se o unikatnom igraču i zbog toga smo sretni što ga imamo", kazao je Zidane.

Hazard do sada ima svega 13 nastupa uz jedan gol, ali čini se da će ključni dio sezone kada Real čekaju najvažnije utakmice dočekati potpuno spreman.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

zvjezdan10
Saće ih opet razhebat a taman natankali formu, uvijek su im bili problem te 'zvijezde' koje moraju igrat da zadovolje gledaoce kao da su u cirkus došli bez obzira na formu
0 3
BaboBih
Mah bjeze, neozbiljan. Fol spominje kako mu je san bio preći u Real i dođe to isto ljeto u klub sa viškom od 10+ kila.. ebo to. Neko ulozi milione u tebe i on profesionalni sportista to sebi dozvoli... i sad povrijede.. eto vidjet ce mo koliko ce trajati do sljedece povrijede..
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi