Burna noć iza Barcelone: Neymar predstavljen, a nakon toga je stiglo izvinjenje

Katalonski klub ekspresno reagovao

Burna noć iza Barcelone: Neymar predstavljen, a nakon toga je stiglo izvinjenje

A. Čaušević

Neymar Junior žudi za povratkom u Barcelonu, a i katalonski gigant za sjajnim Brazilcem. Već duže vremena se priča o njegovom povratku na Nou Camp. 

Da se navijačima Barcelone ispuni velika želja sinoć se pobrinula hakerska grupa OurMine koja je hakovala Twitter profil ovog kluba.

Hakeri su odmah objavili kako je Barcelona uspjela dovesti Neymara, obnavljena je i fotografija brazilskog kluba u dresu aktuelnog prvaka španije.

Nakon što su ekspresnom reakcijom povratili profila iz Barcelone su uputili izivinjenje uz objašnjenje da se radi o hakerskom napadu, da je objavljeni sadržaj izbrisan te da će uslijediti detaljna istraga oko propusta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, ovo nije prvi put da hakerska grupa OurMine izbija u centar pažnje. Tokom januara su hakirali profile 15 NFL ekipa, a u prošlosti su "napadali" i HBO te Play Station.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Sprdnja od kluba.... ????
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi