"Barcelona je klub klovnova i sve rade naopako"
Foto - EPA

Dugarry oštar prema bivšem klubu

"Barcelona je klub klovnova i sve rade naopako"

M. Šljivak

Nekadašnji francuski fudbaler Christophe Dugarry oglasio se nakon svih problema koji su zadesili njegov bivši klub Barcelonu.

Francuz je dres katalonskog velikana nosio u sezoni 1997/1998, a kako je poznat kao čovjek koji uvijek kaže ono što misli, igrače Barcelone nazvao je klovnovima.

"Barcelona šalje veoma lošu sliku. Nema tu nikakve elegancije velikog kluba", rekao je Dugarry za RMC Radio i nastavio je:

"To je klub klovnova, sve rade naopako. Kada pogledate sve, čini se kako nema nikakvog projekta u klubu. Jedini prioritet su predsjednički izbori i niko nikog ne razumije".

Nije se tu zaustavio Dugarry već je nastavio s ozbiljnim temama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nakon odlaska Xavija i Inieste potrošili su ogroman novac, ali nisu mogli da nađu igrača slične kvalitete. Kupili su Coutinha, Dembelea. Kupuju igrače i onda ih prodaju. Nema tu projekta niti stila u ovoj ekipi. Za klub ovakvog nivoa previše je tu ljudi koji nemaju manire za Barcelonu", rekao je Dugarry.

Dugarry se nije previše naigrao u Barceloni i nastupio je u ukupno 17 utakmica, ali nije postigao nijedan pogodak.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi