Zvijezda Aston Ville na meti Reala i Barcelone?

Transfer bi mogao dostići 70 miliona eura

Zvijezda Aston Ville na meti Reala i Barcelone?

Engleski tabloid The Sun donosi špekulacije o potencijalnoj "transfer bombi". Navodno je kapiten Aston Ville Jack Grealish na meti španskih velikana, Real Madrida i Barcelone.

24-godišnji ofanzivni veznjak bio je jedan od najzaslužnijih za povratak Aston Ville u Premiership, a nastavio je oduševljavati i ove sezone u engleskoj eliti.

Zimus su se pojavile informacije da je Grealish želja Manchester Uniteda, ali je potencijalni engleski reprezentativac ipak ostao na Villa Parku.

Sada The Sun, međutim, špekuliše da bi Grealish već na ljeto mogao napraviti veliki transfer i otići put španske LaLige.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real i Barcelona pomno prate Grealisha, a njegov transfer bi, ukoliko do istog dođe na ljeto, mogao dostići cijenu od 70 miliona eura. Inače, ukoliko Villa ne uspije sačuvati status premierligaša, zadržati Gralisha u svojim redovima će biti nemoguća misija za klub iz Birminghama.

Inače, Grealish je ove sezone odigrao 27 nastupa za Aston Villu u svim takmičenjima, te je postigao devet golova i upisao sedam asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi