Barcelona je voljna da proda Dembelea, a znate li za koliko?

Cijena je 'prava sitnica'

Barcelona je voljna da proda Dembelea, a znate li za koliko?

E. Škorić

Talentovani Ousmane Dembele u Barcelonu je došao iz Borussije Dortmund kao veliko pojačanje, ali nije isključeno da ga Katalonci prodaju.

Barca je spremna da pazari, mada je Dembele u nekim mečevima pokazao da je zlata vrijedan i da je čovjek za budućnost. Nedavno je u meču španskog Superkupa postigao golčinu za pobjedu nad Sevillom, ali svejedno Katalonci planiraju da ga prodaju.

Kako tvrdi Marca, Barcelona koja je Dembelea platila 96,8 miliona funti prije godinu dana, sada bi ga prodala za 71 milion funti.

Za Dembelea se zanimao ko drugi nego PSG, a mladić je inače u Rennesu počeo profesionalnu karijeru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Barci je zbog povrede prošle sezone imao tek 12 nastupa u La Ligi, ali očekuje se da zablista naredne sezone, no ostaje da vidimo da li će to biti u dresu Barce ili nekog drugog kluba.

Top Komentari

luks-02
Neka prodaju Suareza dok još mogu nešto dobit za njega.Sljedeče godine ga neče niko ni đabice.
10 0
Zoilomas
Nakon onog gola od jucer? Nema Sanse!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi