Greška u koracima: Kandidat za predsjednika Barcelone pristao da se slika s dresom Reala

Ostala dvojica su to odmah odbila

Greška u koracima: Kandidat za predsjednika Barcelone pristao da se slika s dresom Reala

E. Čaušević

Navijači Barcelone već mjesecima čekaju izbore za novog predsjednika koji će konačno biti održani 7. marta.

Prvobitno je bilo planirano da predsjednički izbori budu održani 24. januara, ali je to pomjereno zbog pandemije koronavirusa. No, u Barci su svjesni da više ne smiju odgađati izbore jer se klub nalazi u dosta teškom stanju.

Iako je bilo najava da će s eizbori ponovo odgoditi to se neće desiti i potvrđeno je da će isti biti održani 7. marta.

Kandidati za predsjednika kluba su Joan Laporta, Victor Font i Toni Freixa. Pred izvore jedna od španskih televizija napravila je zanimljiv potez u razgovorima s predsjedničkim kandidatima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oni su njih trojicu pitali da li bi se fotografisali i obukli dres Real Madrida ako bi to značilo da će Barcelona osvojiti Ligu prvaka. Laporta i Freixa su to odmah odbili, dok je Font pristao na to.

Navijači vjeruju da je Font upravo zbog toga izgubio šanse da bude predsjednik jer zna se kakav rivalitet je između Barce i Reala i nikakve titule to ne mogu da poprave.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Novi Bartomeu, haj marš..
1 3
user1603273752
Sto si bio.kandidat bio si ??
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi