Povratka nije bilo: Čelnici Barcelone jednom rečenicom naljutili i otjerali Luisa Suareza

Odlučio da ode

Povratka nije bilo: Čelnici Barcelone jednom rečenicom naljutili i otjerali Luisa Suareza

E. Čaušević

Luis Suarez je nakon šest mjeseci konačno odlučio da otvori dušu i otkrije šta se sve dešavalo prije njegovog transfera iz Barcelone u Atletico Madrid.

Urugvajac je s dosta uspjeha nosio dres katalonskog kluba, te je ostavio dubok trag u ovom timu. Zbog toga su svi bili šokirani kada su čelnici Barcelone odlučili da ga prodaju Atletico Madridu.

U velikom intervjuu za France Football Suarez je govorio o tom periodu i poručio je da je razočaran što ga se klub odrekao na takav način, te da je on sam namjerno odlučio da karijeru nastavi u Atleticu.

Suarez ima namjeru da pokaže Barceloni da su žestoko pogriješili što su ga prodali, a to je svojim dosadašnjim igrača za madridski klub već uspio da uradi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, iskusni napadač priznao je da ga je pored svega posebno naljutila jedna stvar koju su uradili tadašnji čelnici Barcelone i trener Ronald Koeman.

"Barcelona me otjerala, odnosno to je uradio tadašnji predsjednik. Ono što me najviše naljutilo jeste što su mi rekli da sam star i da više ne mogu da igram na vrhunskom nivou. Koeman je odobrio sve to što su pričali i nije bilo drugog rješenja nego da odem", rekao je Suarez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alpasinacxx
Nek su Messi, Buskets, Piquet, Pjanke zato u cvijetu mladosti :D
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi