Barcelona napokon odigrala utakmicu bez stresa i upisala rutinski trijumf
FOTO: EPA

Protiv Levantea

Barcelona napokon odigrala utakmicu bez stresa i upisala rutinski trijumf

H. Zilić

Barcelona je napokon odigrala jednu utkamicu bez stresa.

U sedmom kolu La Lige rutinski su savladali Levnate sa 3:0 u utakmici gdje su bili puno bolji rival.

Barca je vodila sa 1:0 već od šeste minute kada je Depay bio siguran sa bijele tačke.

U 14. minuti na semaforu je pisalo 2:0, a strijelac je bio de Jong na asistenciju Desta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonci su imali još nekoliko dobrih prilika da ubjedljivije savladaju Levante, a konačnih 3:0 postavio je Fati u prvoj minuti sudijske nadoknade.

Barcelona je sada skočila na petu poziciji prvenstvene tabele sa 12 bodova, pet manje od lidera madridskog Reala. Nakon kiskeva protiv Granade i Cadiza, navijači katalonskog diva mogu malo odahnuti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Depaj kao da je amater, deset dobrih šansi mu treba da bi dao jedan gol. Ali luk de jong je provala stoljeća, kada god ima loptu ja mislim da je usporeni snimak, igrač manje na terenu. Jedino dobro ovu sezonu je to što je lenglet na klupi, odmah bolje funkcioniše odbrana i manje penala prave.
6 0
RZ88
Uuuu kako je paklen ovaj Fati. Pa godinu dana nije igrao i napravi za 10 minuta ko što Barca nije od početka sezone a tek mu 18 godina. Nova zvjerina u najavi samo ako ga povrede zaobiđu. Strašan.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti