15

Komentari (15)

mirex
Nema zuce na klupi....bolje igraju kad je na tribiniama
Sanagoal
Fati se vraca ! Mladi majstor!
YouTalkinToMe
Depaj kao da je amater, deset dobrih šansi mu treba da bi dao jedan gol. Ali luk de jong je provala stoljeća, kada god ima loptu ja mislim da je usporeni snimak, igrač manje na terenu. Jedino dobro ovu sezonu je to što je lenglet na klupi, odmah bolje funkcioniše odbrana i manje penala prave.
Klicko
Belaj i eto ti
RZ88
Uuuu kako je paklen ovaj Fati. Pa godinu dana nije igrao i napravi za 10 minuta ko što Barca nije od početka sezone a tek mu 18 godina. Nova zvjerina u najavi samo ako ga povrede zaobiđu. Strašan.
Hasni
Pa kad nema glavonje naravno da ce pobjediti.
Jasminn
Samo zbog Kumana krivo mi je sto pobjedise.
user1606950187
haha i kazu bini bolji od fatia
Barca.forever
@user1606950187 plus Vini sad na stranu, krenuo je dobru sezonu ali ovi nije nikako izvodio u njegovim godinama.
user1606950187
fati je bog za vini
kurjak
@user1606950187 Valjda pomogne Barceloni da izbore Evropu.
user1606950187
YouTalkinToMe
Vinicius je odvratan kao i klub za koji igra ali vinicius je igračina, uvijek je i bio samo što prije nije imao završnicu a to je od ove sezone popravio.
YouTalkinToMe
@Ramo Legenda Što bi rekla jedna budaletina sa ovog portala, možda ga i znaš yebeš mu mamu, “respekt tvojoj inteligenciji” i napušiš se qite.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.