Kandidat za predsjednika Barcelone Messiju nudi projekt

Farre tek treba da pobijedi, ali ima viziju

Kandidat za predsjednika Barcelone Messiju nudi projekt

E. Škorić

Jedan od kandidata za novog predsjednika Barcelone, Jordi Farre, tvrdi da klub od Lionela Messija mora napraviti Michaela Jordana.

On smatra da Messiju treba ponuditi projekt za cijeli život u Barceloni i dati mu ulogu kakvu je imao svojevremeno Michael Jordan u Chicago Bullsima.

"Messiju moramo ponuditi projekt za cijeli život u Barceloni. Messiju moramo dati ulogu kakvu je Jordan imao u Bullsima. Radimo na tome da mu ponudimo cjeloživotni projekt u klubu", rekao je Farre za radio Esport3.

"Već smo pričali s njegovim predstavnicima, imamo prijedlog. Ne radi se ovdje o ekonomskom problemu, Leo je već zaradio dovoljno novca. Ovo je ljubavna priča. Siguran sam da imam projekt koji bi uvjerio Messija", tvrdi Farre.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Farre je tek jedan od šestorice kandidata za novog predsjednika Barcelone, a od toga će uveliko zavsiti i hoće li Messi ostati u Barceloni.

Podsjećamo da je Argentinac pokušavao otići minulog ljeta, na kraju je bio primoran da ostane, no već u januaru bi moglo doći do velikih promjena. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Kakav cirkus od kluba, moraš se prilagoditi jednom igraču, sve mu obećati da bi ostao, kao kandidat za presjednika moraš ovako nešto da obećavaš igraču. Pa kako ste vi jadni i koliko nisko moraš pasti da moliš igrača da ostane, pa nije niko veći od kluba. Šta će biti sutra i ako ostane a mora nekad i prekinuti karijeru?
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi