Navijači Barcelone dočekali Griezmanna nakon treninga i poslali mu poruku upozorenja

Messi se ne smije dirati

Navijači Barcelone dočekali Griezmanna nakon treninga i poslali mu poruku upozorenja

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone odradili su danas novi trening pred derbi protiv Atletico Madrida koji ih očekuje u subotu.

Jedini koji nije prisustvovao treningu je Lionel Messi koji se tek sinoć vratio iz Argentine, te mu je Ronald Koeman dao duži odmor. Ostali igrači su bili na treningu, a u centru pažnje našao se Antoine Griezmann.

Naime, u javnosti se diglo dosta bure prethodnih dana jer su ljudi bliski Griezmannu odlučili svašta da otkriju, a mnogi su poručili da je Messi glavni krivac što Francuzu ne ide baš najbolje u katalonskom klubu.

Messija su novinari pitali sinoć da to komentariše, a on im je samo poručio da je više umoran od toga da je kriv za sve što se dešava u klubu. Navijači su nakon treninga dočekali Griezmanna ispred trening centra i dali mu do znanja da se Argentinac mora poštovati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Messi se poštuje", dobacivali su navijači Barcelone Griezmannu kada je s automobilom prolazio pored njih.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Svi navijaci izvan katalonije u shvatili da Mesi Tuši igri ove sezone al oni domaci oni samo sline za njim. Pa grizman ne moze od Mesija nista ni pokazat, cim predu centar mora lopta ici mesiju da on ustopa doda najblizem i nastavi trcat .prvo u sredinu pa na krilo .
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi