Skandiranje navijača Barcelone upućeno Viniciusu Junioru zgrozilo Španiju, ali i cijeli svijet

Ružne slike pred utakmicu

Skandiranje navijača Barcelone upućeno Viniciusu Junioru zgrozilo Španiju, ali i cijeli svijet

E. Oštraković

Barcelona je večeras sa 3:1 slavila protiv Napolija i plasirala se u četvrtfinale Lige prvaka. Sjajan meč smo gledali na Montjuicu.

Nakon 1:1 u prvoj utakmici očekivala se šahovska bitka, a Barcelona je na kraju upisala pobjedu od 3:1 i ostvarila prolaz u narednu fazu takmičenja.

Igrala se 15. minuta kada je Raphinha lijepo izbjegao ofsajd, dodao do Lopeza koji pogađa kroz noge Jesusu za 1:0.

Samo minut kasnije, sijevnula je kontra Barcelone. Raphinha pogađa stativu, ali lopta se odbija na nogu Cancelu koji zabija za 2:0.

Ono što je zgrozilo Španiju, ali i cijeli svijet desilo se pred početak utakmice koja se večeras igra između ove dvije ekipe u okviru Lige prvaka.

Oglasi

Naime, navijači Barcelone skandirali su neke riječe upućene Viniciusu Junioru koji je naravno igrač "mrskog" rivala ovog tima.

"Vinicius umri", skandirali su navijači Barcelone pred početak ove utakmice dok su išli prema stadionu.

Barcelona - Napoli 3:1

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo - Lopez, Christensen, Gundogan - Yamal, Lewandowski, Raphinha.

Napoli (4-3-3): Meret - Rui, Jesus, Rrahmani, Di Lorenzo - Traore, Lobotka, Anguissa - Kvaratskhelia, Osimhen, Politano.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Madridista
Primitivizam, ogledalo kluba za koji navijaju. Male, sitne, iskompleksirane duše. Vječito pate od kompleksa niže vrijednosti. Otpad prevarantski, sirotinja katalonska. Ostat će vječito mali i označeni kao varalice. Sramota od kluba...
1 2
Agxx
KOLIKI KOMPLEKSI DA MISLE NA REAL, JADAN KLUB
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi