Ne, nije Bosna, a nije ni Balkan - Navijači Barcelone "zapalili" sve i napravili scene za pamćenje

Dočeka za svoje igrače

Ne, nije Bosna, a nije ni Balkan - Navijači Barcelone "zapalili" sve i napravili scene za pamćenje

E. Oštraković

Večeras će Barcelona i Napoli odigrati revanš utakmicu u okviru osmine finala Lige prvaka. Prva utakmica između ove dvije ekipe završena je remijem od 1:1.

Sigurno je da će domaći tim imati veliku podršku na večerašnjoj utakmici, a to podrška im je itekako neophodna.

Večeras je pred igračima Napolija jako teška utakmica i pokušat će napraviti iznenađenje u gostima protiv Barcelone.

Posebno će teško biti igračima Napolija kada vide kakav dočeka su imali fudbaleri domaće ekipe pred ovu utakmicu. Jasno je da im neće biti nimalo lako večeras.

Barcelona je u posljednjoj utakmici slavila minimalnu pobjedu protiv Mallorce sa 1:0, dok je napoli na svom terenu kiksao protiv Torina i odigrao 1:1.

Oglasi

Ipak, Napoli se može pohvaliti da je sa 6:1 slavio u gostima kod Sassuoloa, a nakon toga su na svom terenu savladali Juventus.

Sa druge strane nije ni Barcelona dosta dugo izgubila, a kod kuće su većinom sigurni i sve to obećava jako dobru utakmicu večeras.

Navijači Barcelone svjesni su da je njihovim igračima potrebna velika podrška večeras, te su priredili fenomenalan doček za svoje igrače u Montjuicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Izgledalo je baš kao na balkanu. Veliki broj baklji, pjesma i velika podrška za igrače Barcelone koji bi mogli "dobiti krila" zbog svojih navijača.

Dodajmo i to da večeras svoju revanš utakmicu na Emiratesu igraju i Arsenal i Porto.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PitBull1921
Pa bgm ovo nisam vidio još u Madridu, jesam, kako jedan kreten navijač čeka Barcinog igrača košarkaša da izađe iz autobusa i da ga vrijeđa rasistički, a isti takvi navijači plaču kad se Viniciusu yebe 9. koljeno, i da, pokoja pichka da pozira u šorcu.
0 0
Jugovina
Kakav naslov hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi