Barcelona ne može nikoga da se riješi

Vidalu se ne ide iz kluba

Barcelona ne može nikoga da se riješi

E. Čaušević

Barcelona ovog ljeta želi napraviti mnoge promjene u igračkom kadru, ali zbog novonastale situacije to će ići dosta teže.

Katalonski klub je finansijski pogođen zbog pandemije koronavirusa, a to im sigurno kvari planove za ljetni prelazni rok. Zbog toga Barcelona u transfere igrača koje želi dovesti pokušava uključiti svoje igrače i tako napraviti prostor u ekipi.

Međutim, nisu baš svi fudbaleri oduševljeni tom idejom. Arthur Melo je prvi odbio prelazak u Juventus kao dio transfera Miralema Pjanića, a isto je čini se uradio i Arturo Vidal.

Čileanac se u posljednje vrijeme dosta spominje da će biti dio transfera Pjanića ili Lautara Martineza, ali je i on dao do znanja čelnicima Barcelone da nema želju da napusti klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Osjećam se baš odlično u Barceloni. Živim u jako lijepom gradi i moja djeca su se navikla na živod ovdje. U odličnim sam odnosima sa saigračima. Također, moja mama je sretna i to je sve što ja volim i što me zanima", poručio je Vidal.

Španski mediji vjeruju da je Vidal na ovaj način pokazao čelnicima Barce da neće napustiti klub i biti dio nekog transfera što će sigurno biti problem za njih.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi