Barcelona nije suspendovala Dembelea, ali ga je žestoko kaznila

Novčana kazna za Francuza

Barcelona nije suspendovala Dembelea, ali ga je žestoko kaznila

E. Čaušević

Francuski reprezentativac Ousmane Dembele ponovo se našao u centru pažnje nakon što je još jednom zakasnio na trening Barcelone.

Dembele je odigrao sjajan meč protiv Espanyola koji je Barca dobila sa 4:0, te je uspio postići odličan gol. Međutim, već narednog dana to je palo u vodu nakon što je potvrđeno da je ovaj mladi fudbaler ponovo zakasnio na trening katalonskog kluba.

On je zakasnio čak dva sata i bio je primoran da trenira sam, a pravdao se da nije čuo alarm, te da je prespavao. Valverde ga je zbog kašnjenja već jednom suspendovao, a ovaj put odlučeno je da idu drugim mjerama.

Dembele je jučer došao čak sat vremena prije treninga, no to ga nije spasilo. Klub je na kraju donio odluku da Dembele neće biti suspendovan, već da će zbog kašnjenja biti kažnjen sa čak 50 hiljada eura. Francuz će biti u konkurenciji za večerašnji susret Lige prvaka između Barcelone i Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi