Veliki udarac za Barcu, fantastične vijesti za Tottenham!

Katalonci bez Suareza

Veliki udarac za Barcu, fantastične vijesti za Tottenham!

Sutra je na rasporedu osam utakmica posljednjeg kola Lige prvaka. Dosta je mečeva bez pretjeranog rezultatskog značaja, ali to sigurno nije slučaj sa utakmicama u grupi B.

Tottenham mora slaviti na gostovanju kod Barcelone, s obzirom da na taj način ne bi ostavio nikakve šanse trećeplasiranom Interu da se umjesto Spursa domogne nokaut faze. Inače, Inter sutra ima puno lakši posao jer dočekuje PSV.

Barcelona je već osigurala prvo mjesto u grupi, ali sigurno ne želi izgubiti pred prepunim tribinama svog Nou Campa. Ipak, sada su se pojavile informacije da će Barca sutra biti bez svog ubojitog napadača, Luisa Suareza.

Suarez se tek oporavio od povrede i minulog vikenda zaigrao protiv Espanyola. Ipak, jasno je da ga neće biti u konkurenciji za sutrašnji duel sa Tottenhamom, što su sjajne vijesti za Pijetlove koji će tako imati jedan problem manje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sigurno je da će odbrana Tottenhama lakše disati kada ne mora misliti i na Suareza.

Za sada nije poznato da li je Suarez zaradio novu povredu ili je trener Valverde jednostavno odlučio da ga odmori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi