Barcelona nije uspjela dovesti napadača, ali je Setien pronašao rješenje

Zna se ko će u vrh napada

Barcelona nije uspjela dovesti napadača, ali je Setien pronašao rješenje

E. Čaušević

Barcelona nije uspjela u zimskom prelaznom roku dovesti novog napadača.

Katalonci su tragali za novim napadačem nekoliko sedmica nakon što je potvrđeno da će Luis Suarez zbog povrede biti van terena do kraja ove sezone.

Na meti Barcelone nalazilo se nekoliko igrača, ali ovaj klub nije uspio da ostvari cilj i dovede novog napadača. Ipak, Quique Setien je poručio da ima rješenje kada je u pitanju pozicija najisturenijeg igrača u napadu.

Setien je poručio da će na ovoj poziciji igrati Antoine Griezmann, dok će njegovo mjesto na krilu zauzeti Ansu Fati ili Ousmane Dembele. Griezmann je u Atleticu igrao mjesto centarfora i u Barci očekuju da bude dostojna zamjena za Suareza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je zadnjeg dana januarskog prelaznog roka objavila transfere Matheusa Fernandesa iz Palmeirasa i Trinicaa iz Brage, ali će se oni klubu priključiti tek na kraju sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti